Ubati Penyakit Kanser Segera

ANDA…mungkin hilang harap kerana penyakit dikategorikan kronik seperti .. masalah #kanser, masalah jantung, masalah pankreas, gout, masalah sendi, tekanan darah tinggi dan banyak lagi yang menjadikan anda terdedah kepada stress…

ANDA…jemu kerana terpaksa menelan begitu banyak ubat setiap hari….

Apa pilihan ANDA?

Dengan RxCrystal, sentiasa ada harapan.

1RxCrystal adalah formula unik berasal dari cabang baru sains pemerhatian dikenali sebagai Alamtologi .

Mengikut kajian ALAMTOLOGI, sel tunjang bertindak sepertimana air dan tidak mempunyai bentuk yang khusus. Proses kewujudan dan ketulenan sel tunjang masih lagi menjadi tanda tanya kepada ilmu perubatan masa kini dan kosnya terlalu tinggi. Pada hakikatnya, pelbagai penyakit dapat disembuhkan dengan pengkajian alam semulajadi dan pengaplikasian proses sel tunjang(stem cell) itu sendiri.

Berbanding rawatan konversional, RxCrystal akan mengaktifkan dan memformat semula Stem Cell (Sel Tunjang) bagi membolehkan ia menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat. Proses ini amat penting sekali, kerana didalam tubuh manusia terdapat beribu-ribu sel yang mati dan perlu digantikan setiap hari. Secara tidak langsung sel-sel yang telah mati dan rosak tadi dapat digantikan dengan sel-sel baru yang lebih sihat.
Oleh kerana usaha RxCrystal ini berada di tahap sel , potensi RxCrystal dalam penyembuhan adalah sangat besar – seperti yang dibuktikan oleh testimoni daripada pengguna untuk pelbagai jenis penyakit.

Tanpa adanya RxCrystal, stem cell tadi masih masih menghasilkan sel yang sudah tercemar akibat daripada faktor pemakanan, alam sekitar, genetik dan sebagainya. Selain itu, akibat sudah berusia serta disebabkan faktor-faktor tadi, stem cell sudah tidak lagi efektif bagi penghasilan sel-sel baru. Jadi dengan pengambilan RxCrystal ini ia akan merangsang dan memformat semula stem cell untuk menghasilkan sel-sel baru bagi menyelesaikan pelbagai punca penyakit. Konsep inilah yang membezakan RxCrystal dengan perubatan konversional.

Didalam setiap kotak RxCrystal terdapat 15 folder RxCrystal didalamnya dan di dalam setiap folder tadi mengandungi 2 sache. Ambil 1 sachet (0.1g) hablur 2x sehari – sebelum tidur dan selepas bangun (ketika perut kosong). Selepas 1/2 jam bolehlah anda menjamah makanan.
Anda hanya perlu metakkan hablur kristal (1 sachet) tersebut di bawah lidah dan biarkan ianya larut sendiri. Manakala bagi anak kecil, anda boleh hancurkan kristal tersebut dan kemudian letakkan ia dibawah lidah kanak-kanan tersebut.

Bagi individu yang tidak mempunyai masalah kesihatan dan ingin menggunakan RxCrystal untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan, maka anda bolehlah mengamalkannya 1x sehari. Rasa RxCrystal ini mungkin berbeza-beza mengikut tindak balas tubuh / penyakit yang anda alami. Ada yang merasa kelat, masam, pahit, manis dan sebagainya.Mudah-mudahan berkat usaha dan kesabaran anda merawat sama ada penyakit #kanser atau lainnya di berkati Alllah dan diberi kesembuhan segara dengan selamat. RX Cristal boleh di dapati di RXCrystal

1465354_225524714291748_1280385530_n